Skip to main content

Modellen 2021 in de showroom

Nieuwsgierig naar de nieuwe modellen van Riese & Müller, Stromer en al onze andere merken? In de showroom van onze experience centers in Boxtel en Eindhoven zijn ze allemaal te bewonderen.’ Aan het woord is Evert Lans, eigenaar van Elan Bikes Support.

In het begin van het nieuwe jaar presenteren alle merken hun nieuwe modellen e-bikes. Veel modellen zijn nu al te bewonderen in onze beide vestigingen’, vertelt Evert. ‘Hoewel het nog volop winter is, lonkt het voorjaar en dat is bij uitstek het jaargetijde om er met de e-bike op uit te trekken. In het voorjaar fietsen betekent nu oriënteren, verkennen en vrijblijvend langskomen bij Elan Bikes Support.

Evert: ‘Onze vestiging in Boxtel is op dit moment alleen geopend voor reparaties en onderhoud. Onze experience centers in zowel Boxtel als Eindhoven zijn nu nog gesloten, maar zodra de coronamaatregelen worden versoepeld, staan we weer voor u klaar.’

Wilt u nu al meer weten over onze nieuwe modellen? Bel dan voor een afspraak of stuur een e-mail: (0411) 21 21 71 of info@elanbikessuport.nl.