Skip to main content

Verzekering

Verzekering

U bent blij met uw nieuwe e-bike van Elan Bikes Support en wilt er lang plezier van hebben. Niets is dan zo vervelend als uw fiets beschadigd raakt. Of, erger nog, wordt gestolen. Daarom adviseert Elan Bikes Support een ANWB Unigarant-fietsverzekering. Met de ANWB Unigarant-fietsverzekering is uw fiets overal ter wereld goed verzekerd.

Alle voordelen op een rijtje

  • Wordt uw fiets binnen drie jaar gestolen? Dan vergoedt uw verzekering uw nieuwe fiets
  • U heeft geen eigen risico bij diefstal
  • U kiest zelf hoe u de premie wilt betalen, per jaar of per maand
  • De verzekering is ook geschikt voor ATB’s en racefietsen

Basisdekking fietsverzekering

Kies uw basisdekking en verzeker u van een uitstekende fietsverzekering. U heeft hierbij de keuze uit diefstal, beschadiging of u verzekert zich voor beide dekkingen.

Kies uit twee soorten basisdekkingen

Met de fietsverzekering van ANWB Unigarant kunt u uw fiets verzekeren tegen diefstal of tegen beschadiging. Maar u kunt ook beide dekkingen afsluiten. Kies wat bij u past.

Soms heeft u een eigen risico. Dat verschilt per gebeurtenis.

Accessoires

Heeft u accessoires gekocht bij uw fiets? Verzeker deze dan mee. Dat kan eenvoudig door de waarde hiervan op te tellen bij het aankoopbedrag van uw fiets. Voor deze totale waarde sluit u uw verzekering.

Aanvullende dekkingen fietsverzekering

Naast de basisdekkingen kunt u bij de ANWB Unigarant-fietsverzekering ook kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen voor uw fiets. U heeft de keuze uit Verhaalrechtsbijstand, Pechhulp en Ongevallen.

Verhaalrechtsbijstand

Krijgt u tijdens het fietsen schade door de schuld van iemand anders? Dan zorgen wij ervoor dat deze schade verhaald wordt op de aansprakelijke verkeersdeelnemer. Hiervoor heeft de fietsverzekering de aanvullende dekking Verhaalsrechtsbijstand.

Pechhulp

Pech onderweg komt ongelegen. Maar met de ANWB Unigarant Pechhulp is het probleem zo verholpen. Dankzij een (nood)reparatie bent u snel weer op weg. En is reparatie onderweg niet mogelijk, dan wordt u samen met uw fiets naar een tweewielerspecialist of naar huis gebracht.

Ongevallen

U wilt er niet aan denken. Maar raakt u blijvend invalide? Of overlijdt u door een ongeval met uw fiets? Dan vergoeden wij aan u of aan uw nabestaanden. In onderstaande tabel kunt u zien wat u vergoed krijgt.

Bij overlijden keert uw verzekering maximaal 5.000 euro uit. Bij invaliditeit is dat bedrag bepaald op maximaal 10.000 euro.

Meer informatie

Meer weten over onze fietsverzekering bij ANWB Unigarant? Informeer in een van onze winkels of bezoek de website van de verzekeraar:

Unigarant.nl

Uw ideale e-bike

Bekijk ons ruime aanbod exclusieve merken.