Skip to main content

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Elan Bikes Support heeft een uitgebreid assortiment e-bikes in alle prijsklassen. Het aanbod bestaat uit alle modellen van de volgende topmerken: Riese & Müller, Stromer, Trek, Giant, Specialized, Urban Arrow en Santos.

Het inruilen van een oude fiets voor een nieuw exemplaar is mogelijk bij Elan Bikes Support. Onze medewerkers bekijken per geval of uw oude fiets geschikt is voor inruil.

Bij elke aanschaf van een nieuwe e-bike bij Elan Bikes Support zijn onze garantievoorwaarden van kracht. De voorwaarden vindt u hier.

Elan Bikes Support werkt nauw samen met ANWB Unigarant en biedt een fietsverzekering op maat. Informeer hier naar de voorwaarden.

De monteurs van Elan Bikes Support verrichten alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan uw e-bike en ‘gewone’ fiets. Ook als uw fiets niet bij Elan Bikes Support is gekocht, bent u van harte welkom.

De monteurs van Elan Bikes Support zijn niet alleen thuis in de wereld van de e-bike. Ook alle ‘gewone’ fietsen – ook uw stationsfiets – wordt in onze werkplaats gerepareerd.

De monteurs van Elan Bikes Support vertellen graag meer over reparatie en onderhoud van uw e-bike en fiets. Als u meer wilt weten over het onderhoud van uw e-bike, bent u welkom op een van onze seminars. Die worden verzorgd in het klaslokaal in onze winkel in Boxtel.

Elan Bikes Support beschikt naast haar winkel/werkplaats in Boxtel ook over een occasionhal. Aan de Clarissenstraat vindt u een ruime keuze gebruikte fietsen, die allemaal zijn nagekeken door onze medewerkers. Ook voor een tweedehands fiets bent u bij Elan Bikes Support op het juiste adres.

Staat uw vraag
er niet bij?

Neem gerust contact met ons op!