Skip to main content

Santos

Custombuilt to perfection!

Een klein en onafhankelijk fietsmerk met een exotische naam. Gewoon uit Nieuw Vennep, Nederland: Santos. Ooit in 1997 begonnen in een schuurtje is Santos nu een fietsspecialist die zich onderscheidt in de markt van de e-bike. Wat heet! De elektrische fietsen van Santos zijn een lust voor het oog en een cadeautje om op te fietsen. Benieuwd? Kom naar het Experience center van Elan Bikes Support in Boxtel en maak een proefrit met uw Santos.

Meer over Santos?

Een Santos fiets besteld u niet uit een brochure of van een website. Deze fietsen bouwt u samen met een van onze experts naar uw wensen. 

Helemaal naar uw wensen

Santos staat voor topkwaliteit en ontwikkelt alle onderdelen van de e-bike zelf. De productontwikkeling is gebaseerd op eigen ervaringen en bedacht door toptechneuten die aan Santos zijn verbonden. Santos Only. Lopendebandwerk? Niet bij Santos. Elke monteur heeft een eigen werkbank en bouwt zélf een fiets.

De e-bikes van Santos die u bij Elan Bikes Center vindt, hebben het GS Systeem of het PX Systeem. Het Santos GS Systeem staat voor sterke, krachtige, duurzame en onderhoudsarme e-bikes die populair zijn bij forenzen, vakantiegangers en weekendvierders. Het Santos PX Systeem vindt u in elektrische fietsen met een krachtige middenmotor, ontwikkeld met het Duitse Pendix.

Ontdek alle mogelijkheden!

Overtuig uzelf van dit topmerk en ontdek in Boxtel al de mogelijkheden.
Zien we u snel bij Elan Bikes Support?