Skip to main content

Onderhoud van uw E-bike

Wij verzorgen graag het onderhoud van uw fiets, maar we laten ook graag zien hoe u dit zelf kan leren!

In onze ambachtelijk ingerichte werkplaats aan de Croonpassage in Boxtel en aan de Kleine Berg in Eindhoven verrichten we alle grote en kleine reparaties aan uw e-bike. Maar ook uw ‘gewone’ fiets is bij ons in goede handen.

Fietsreparaties voor alle merken en types

Is uw fiets kapot? Of kan uw fiets wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Bij ons kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan alle soorten (elektrische) fietsen.

Mogelijkheid één: Onderhoud door Elan Bikes Support

Onze ambachtelijk ingerichte werkplaats aan de Croonpassage in Boxtel is uitgerust met vier moderne werkstations. Hier voeren we dagelijks reparaties en onderhoudsbeurten uit en worden verkochte fietsen rijklaar gemaakt.

We voeren reparaties en onderhoud uit aan alle fietsen, ongeacht type of merk. Van een lekke band van uw stationsfiets tot het onderhoud van uw e-bike; wij zorgen ervoor dat u weer snel op het zadel zit en optimaal kunt genieten van uw fiets.

Ook in ons experience center aan de Kleine Berg in Eindhoven kunt u ook terecht voor kleine reparaties aan uw e-bike of gewone fiets. Kom gerust bij ons langs. Of maak een afspraak voor een reparatie of een onderhoudsbeurt.

Mogelijkheid twee:
Leer het zelf! Doe mee aan een seminar!

Tijdelijk kunnen wij geen e-bike seminars aanbieden. Houd deze pagina in de gaten of laat een bericht achter als u toch interesse heeft. Dan hopen wij u spoedig weer te mogen ontvangen.

Wilt u meer weten over de werking en het onderhoud van uw nieuwe e-bike? Doe dan mee aan een van onze seminars. Tijdens een seminar van Elan Bikes Support geven we uitleg over de verschillende technieken van een e-bike. We gaan ook uitgebreid in op het onderhoud en de veiligheid van uw elektrische fiets.

Elke zaterdagochtend om 10.00 uur bieden we in onze winkel aan de Croonpassage in Boxtel gastvrij ruimte aan een seminar. Schrijf u direct in via de online agenda of bel voor een afspraak. Zien we u snel?

Het is belangrijk dat uw e-bike regelmatig onderhouden wordt.

Stel reparaties niet uit. Maak hier een afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw e-bike of fiets. Liever zelf aan de slag? Schrijf u hier in voor een van onze gratis leerzame en laagdrempelige seminars.