Skip to main content

Multicycle

ELAN'S keuze

Hier ziet u onze persoonlijke favoriet van Multicycle, maar bekijk ook zeker de andere beschikbare modellen!

Modellen van Multicycle

Zelf ervaren? Bezoek een van onze Experience centers!

Alle showmodellen in onze experience centers Boxtel en Eindhoven staan klaar voor een proefrit. Uw persoonlijke beleving is bij van Elan Bikes Support van groot belang. Loop daarom bij ons binnen en maak een proefrit. Wij helpen u graag op weg.

Wist u dat wij ook de mogelijkheid bieden om Multicycle fietsen te leasen?

Wie een fiets least, is verlost van soms complexe boekhouding. Zo hoopt het kabinet meer forenzen op de fiets te krijgen. En Elan Bikes Support helpt daarbij een handje. 

Onze service, jouw zekerheid!

ALTIJD EEN

PERSOONLIJKE EXPERT

ALTIJD

2 JAAR GARANTIE

AFSPRAKEN

ALTIJD OP TIJD

Het ambacht van vroeger
met de techniek van nu!

Een e-bike is niet zomaar een fiets! Elke elektrische fiets is uniek en verdient een exclusieve behandeling. Daar staan we voor bij Elan Bikes Support.

In onze winkels in het centrum van Boxtel en Eindhoven werken ervaren fietsliefhebbers, die van jongs af aan zijn opgegroeid met fietstechniek. Repareren, afmonteren of informeren, we doen alles altijd met dezelfde toewijding voor het product dat we koesteren: de fiets.

We volgen voortdurend de laatste innovaties en trends om deze kennis ook aan u over te kunnen dragen. Verwacht bij Elan Bikes Support dus nooit minder dan voortreffelijke vakkennis, veel kwaliteit en optimale service. Altijd.

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Leg uw wensen aan ons voor, wij staan graag voor u klaar en geven altijd een eerlijk en juist advies.

Kom langs en overtuig jezelf!

Krijg meer feeling