Skip to main content

Shop

Onze merken

Onze winkels

Meer weten over ons uitgebreide assortiment e-bikes? Interesse in een vrijblijvende proefrit? Maak een afspraak en kom langs in onze experience centers in Boxtel of Eindhoven. Graag tot ziens!

Experience Center Boxtel

Croonpassage 2,
5281 AX Boxtel

Experience Center Eindhoven

Kleine Berg 151 (hoek kleine berg / grote berg)
5611 JT Eindhoven

Onze service, jouw zekerheid!

ALTIJD EEN

PERSOONLIJKE EXPERT

ALTIJD

2 JAAR GARANTIE

AFSPRAKEN

ALTIJD OP TIJD

Altijd op het juiste adres
bij Elan Bikes Support

Bent u op zoek naar een e-bike die bij u past? Dan bent u bij Elan Bikes Support in Boxtel en Eindhoven op het juiste adres. Wij combineren het vakmanschap van vroeger met de trends van nu. Stap binnen in onze professionele werkplaats waar u gastvrij wordt begroet door een van onze medewerkers. Ervaar de aandacht voor elk technisch detail.

Betreed daarna onze winkel. Hier bieden we een ruim assortiment e-bikes en hebben we veel accessoires op voorraad. En vooral: bezoek ons experience centers, in Boxtel of Eindhoven. Hier tonen we alle topmodellen van de merken die we trots in de schijnwerpers zetten. We nodigen u graag uit voor een proefrit.

Zie we u snel? De koffie staat klaar. Welkom!

Modellen 23/24 in de showroom

Nieuwsgierig naar de nieuwe modellen van Riese & Müller, Stromer en al onze andere merken? In de showroom van onze experience centers in Boxtel en Eindhoven zijn ze allemaal te bewonderen.

Wilt u op de
hoogte blijven?