Active PLUS Rollerbrake

Active PLUS Rollerbrake

Bosch Active Line Plus

Bosch Powerpack 400Wh

Enviolo Trekking 380

Bosch Purion

Wissen
Volle bak vooruit!

Amsterdam is de bakermat voor het Nederlandse topmerk Urban Arrow, dat zich presenteert als de koploper in stedelijke mobiliteit. ‘Always ahead’ is de designfilosofie van de makers van alle modellen die sinds de start in 2010 zijn ontwikkeld. Met als doel om het stedelijke voertuig van de toekomst te bouwen, is Urban Arrow begonnen met het ontwerpen van een elektrische bakfiets die u nooit in de steek laat en makkelijk te hanteren is in het verkeer.

Customize jouw
ideale e-bike

Ontdek in de experience centers van Elan Bikes Support in Boxtel en Eindhoven dat alle Urban Arrows modulair zijn. Waarom? Omdat uw behoeften en die van uw gezin veranderen. Alle modellen van Urban Arrow kunnen uitgerust worden met verschillende voorframes. Met een box die groot genoeg is voor de kinderen of misschien een compactere uitvoering, alles is mogelijk. Net zoals uw wensen, kan ook uw fiets van Urban Arrow veranderen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

De getoonde fietsen en prijzen zijn gebaseerd op de basis uitrusting van Urban Arrow. Kijk voor de uitbreidingsmogelijkheden op de: Leveranciers website

Krijg meer feeling